TARRAGONA COMERCIAL

Directorio de empresas de la provincia

Cicles formatius de Grau Mitja a Reus - Col·legi Maria Rosa Molas

Sistemes Microinformàtics i Xarxes - Gestió Administrativa

oferta tienda online

 

(*) El precio puede variar dependiendo de las necesidades del cliente.

 

Tarragona Comercial Empresas y negocios722 50 71 21
Soc Segador
Soc Segador
Botiga Online Independentista

Detalles | Cambrils

La falç neix amb la idea de fer realitat un somni, que per tots és conegut, la independència. És un producte nou al mercat, sense semblants, fabricat a Catalunya. No pretén ser un simple objecte decoratiu, sinó convertir-se en un símbol de lluita pacífica i democràtica que ens ha de dur cap al dret fonamental de decidir, per nosaltres mateixos, el nostre futur com a país independent.

És un producte associat als nostres avantpassats, els quals van utilitzar la Falç per defensar la seva terra, ara la nostra, a falta d’armes més sofisticades i efectives. Ells, varen utilitzar les eines que tenien al seu abast per treballar al camp per defensar-se.

En aquesta època, la situació política no s’allunya tant del passat, ja que seguim obeint al mateix estat centralista que gestiona la nostra economia i limita els nostres recursos al seu gust.

En aquest cas, però, la via escollida per trencar amb el sistema actual, és la democràcia, la del diàleg, la pacífica. I així ho volem reivindicar: alçant la falç!, a tot arreu, en manifestacions, festes nacionals, en trobades festives, en assemblees, celebracions esportives, allà on sigui que es manifesti la nostra cultura.
El repte és fer arribar la falç a tothom que comparteix el missatge de revolució pacífica per que és reconegui la voluntat d’un poble.
Volem que sigui un objecte que englobi tots els valors relacionats amb la independència, i que tots el catalans en alçar la falç es sentin recolzats amb els sentiments de país i de llibertat.

És l’hora de seguir amb la lluita pacífica.

Visca Catalunya!

Contacto
Calle: C/ Folch i Torres 5
Localidad: Vinyols i els Arcs
Código Postal: 43291
Teléfono: 722 50 71 21
Sitio Web: http://www.alcalafalc.cat
Email: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
Horario:

De Lunes a Viernes:

de 10:00 a 13:00 y 17:00 a 20:00

Servicios:
Productos:
Soc Segador - C/ Folch i Torres 5 - 43291 - Vinyols i els Arcs - 722 50 71 21 - http://www.alcalafalc.cat - Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

petitons logo tienda de ropa reus

tallersJSP LOGO

colchones en Reus | matalassos reus somnalia

cesped universal Banner Tarragona UniversalPizzeria8ymedio Banner Tarragona Universal